Соціум

Жива душа поетова, святая…

Дні пам’яті Тараса Шевченка хмельницька міська “Просвіта”, як завжди, пошановує різноманітними заходами. Найперше, це традиційні Шевченківські уроки у світлиці Народного Дому “Просвіти”. Цьогоріч — для бібліотекарів шкіл обласного центру, учнів та студентів навчальних закладів, слухачів НАДПСУ ім. Б.Хмельницького. Важливим моментом уроку є заповнення анкет “До чи від Шевченка?”. Дні пам’яті Тараса Шевченка хмельницька міська “Просвіта”, як завжди, пошановує різноманітними заходами. Найперше, це традиційні Шевченківські уроки у світлиці Народного Дому “Просвіти”. Цьогоріч — для бібліотекарів шкіл обласного центру, учнів та студентів навчальних закладів, слухачів НАДПСУ ім. Б.Хмельницького. Важливим моментом уроку є заповнення анкет “До чи від Шевченка?”.

Учасники програм “Просвіти” переглядають тематичні відеофільми “Край, де народився геній”, “Тарас”. У читальні відвідувачі звертають особливу увагу на книжкову виставку, де експонуються видання, що розповідають історію останніх днів життя Великого Кобзаря.

Просвітницькі програми ХОДТРК “Поділля-Центр” “Свою Україну любіть” і “Подільський передзвін” (автор і ведуча яких — голова “Просвіти” Зоя Діденко) за участю студентів Хмельницького торговельно-економічного коледжу також присвячені світлій пам’яті Тараса Шевченка.

Хмельницькі просвітяни беруть участь в обласних та міських заходах на пошанування найдостойнішого з українців.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *