Соціум

10 років симфонічному оркестру

З нагоди ювілею у залі обласної філармонії відбувся святко-вий вечір-концерт. Знаний далеко за межами Хмельницького та України музичний колектив з ювілейною датою вітали численні гості.

 

З нагоди ювілею у залі обласної філармонії відбувся святко-вий вечір-концерт. Знаний далеко за межами Хмельницького та України музичний колектив з ювілейною датою вітали численні гості.

У виконанні музичного колективу звучали твори української та зарубіжної класики, сучасних композиторів. На святковий вечір завітали керівники міста, представники обласної ради та державної адміністрації, керівники установ культури і мистецтва, відомі митці, композитори, численні шанувальники музичного мистецтва.

Вітаючи від імені міського голови Сергія Мельника академічний обласний симфонічний оркестр з ювілеєм, секретар міської ради Валерій Лесков відзначив вагомий внесок колективу в розвиток музичного мистецтва у Хмельницькому: “Симфонічний оркестр є візитною карткою обласного центру, а сьогоднішнє міжнародне визнання колективу — результат вашої плідної і наполегливої праці. Хмельничани пишаються тим, що у нашому місті є такий чудовий музичний колектив”. Валерій Олександрович подякував ювілярам за вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію класичної музики, за те, що протягом 10 років колектив зумів піднестися до високих мистецьких вершин, побажав нових творчих здобутків. Кращі оркестранти отримали почесні грамоти та цінні подарунки. Зокрема, за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у популяризацію класичної музики в Хмельницькому та з нагоди 10-ї річниці симфонічного оркестру почесними грамотами з врученням цінних подарунків відзначено артистів оркестру Тетяну та Олександра Левчуків, Лілю Горобець і Тетяну Степанову.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *