Соціум

Хмельничани просили допомоги у влади

У вівторок у міській раді відбулася традиційна пряма телефонна лінія. З хмельничанами спілкувався заступник міського голови Іван Прокопець.

У вівторок у міській раді відбулася традиційна пряма телефонна лінія. З хмельничанами спілкувався заступник міського голови Іван Прокопець.

До влади за допомогою зверталися хмельничани з різних питань, але переважна їх більшість стосувалась покращення ситуації з обслуговування громадським транспортом.

Перший дзвінок пролунав рівно опівдні. Пенсіонер Леонід Миколайович скаржився на те, що раніше біля ринку “Дубове” було місце, де вільно можна було припаркувати автомобіль, а тепер там ряд кіосків. Нарікав чоловік і на поганий стан доріг біля ринку. На що Іван Юрійович відповів, що згідно з домовленостями приватні підприємці, розмістивши свої кіоски з одного боку вулиці Південної, яка виходить на вул. Раскової, змушені будуть забезпечувати належний стан проїжджої частини. А щоб припаркувати автомобіль, на ринку для цього є спеціально облаштована стоянка.

Наступною зателефонувала мешканка вулиці Водопровідної. До заступника міського голови жінка звернулася з проханням, аби той допоміг у вирішенні проблеми з поламаними поштовими скриньками, які не лише погано виглядають, а й служать смітником для багатьох недобропорядних жителів. Іван Прокопець пообіцяв разом із керівництвом ЖЕКу №2, який обслуговує цей район, розібратися та посприяти вирішенню цього питання.

Пенсіонер, який проживає на проспекті Миру, вважає за необхідне повернути “стометрівку”, мовляв, там можна було придбати все необхідне. Окрім того, чоловік запропонував, як можна зменшити навантаження на громадський транспорт. На його думку, щоб вирішити це питання, достатньо лише пустити у зворотному напрямку тролейбус №5. Відповідаючи на запитання щодо громадського транспорту, Іван Прокопець повідомив, що найближчим часом, керуючись рішенням сесії міської ради, національний університет “Львівська політехніка” вивчатиме пасажиропотоки в нашому місті (проводиться раз на п’ять років). Після цього планується проведення конкурсу серед приватних перевізників. Дія теперішнього договору на право перевезення пасажирів приватним транспортом закінчується у 2012 році.

Серед порушених питань слід виокремити погане опалення квартир, недобросовісне ставлення працівників служб, які надають такі послуги. Обурені хмельничани й тим, що за паркування автомобілів на найбільш людних вулицях беруть гроші.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *