Соціум

Ваші плани та побажання на прийдешній рік

Віктор Паламарчук, депутат Хмельницької міської ради:
— Дуже насиченими для мене стали події в останні два місяці, якраз відтоді, як я став депутатом міської ради. Завжди вважав себе суспільно активною людиною, а нині ці відчуття незмірно загострились, адже, ставши депутатом, потрапив у центр подій, які мають велике значення для майбутнього нашого міста. Відрадно й те, що у міській раді знайшов однодумців у вирішенні багатьох проблем своїх виборців та міста загалом. Тішить, що новообрана міськрада налаштована на конструктивну роботу, хоч там є представники різних політичних сил. Отже, є відчуття того, що місто наше не помилилось у своєму виборі, давши всім депутатам великий аванс довіри, яку треба обов’язково виправдати.

Богдан Міхняк, депутат Хмельницької міської ради:
— Новий рік — це підсумок зробленого нами за рік минулий і плани на майбутній. Цьогоріч я вперше став депутатом міської ради і добре даю собі звіт, яка це серйозна відповідальність перед людьми, які довірили мені таку честь. От і виходить, що в новому році мені доведеться особливу увагу звернути на виконання своїх депутатських обов’язків, тих проблем, які є на моєму окрузі. Звичайно ж, не стоятиму осторонь загальноміських проблем. А хмельничанам побажаю більшої згуртованості у вирішенні всіх великих і малих справ. Звичайно ж, добра, щастя, здоров’я, удачі в усіх починаннях.

Зоя Діденко, голова міського товариства “Просвіта”:
— Головне, щоб у наступний рік зі старого перейшло усе хороше, а весь непотріб залишився в минулому. А загалом усім нам зичу не бути сліпими та глухими у своїй рідній Україні та байдужими до того, що в ній відбувається. Інакше не бачити нам змін у майбутньому. Рясних Божих благословінь і Господньої благодаті кожній сім’ї, кожній родині зичу найщиріше.

Олена Скорупська, директор дитячої школи образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва, художниця:
— Хочу побажати подальшого процвітання нашій школі, бо мрію, щоб вона стала однією з кращих в країні. Звичайно, в новому році зичу здоров’я, благополуччя та добробуту кожній родині, а також Україні. Нехай наші діти ростуть хорошими людьми і будуть надійною опорою нам та державі. А також розвитку культури та зростання попиту на мистецтво, які роблять наше життя духовно багатшим.

Сергій Гузенко, завідуючий ортопедотравматологічним відділенням Хмельницької дитячої міської лікарні:
— Бажаю прогнозованості та стабільності в житті країни й українців. Маючи їх, ми зможемо бути впевненими в завтрашньому дні. А загалом за будь-яких обставин я зичу дві речі, які не залежать від нас: здоров’я та удачі. Решту можна нажити, досягти, вибороти. І, звісно, любові, яка окриляє та спонукає на подвиги.

Людмила Головко, начмед поліклініки №1, кандидат медичних наук:
— Бажаю всім хмельничанам міцного здоров’я, бо це — найголовніше в житті людини, а також обов’язкового супутника — щастя. Хай рік новий виправдає всі сподівання на краще та заможніше життя, на достаток та спокій, на те, що все задумане і про що мріється здійсниться. Як лікар, сподіваюсь на позитивні зміни в сфері охорони здоров’я, які збільшать фінансування медичних закладів і дозволять надавати якісну допомогу хворим.

Михайло Войнаренко, проректор з науково-педагогічної роботи Хмельницького національного університету:
— Хочеться, щоб у цьому році залишилися всі негаразди, які відбувалися в державі останнім часом, і вона стала на шлях перспективного економічного розвитку, а всі українці не на словах, а на ділі відчули покращення життя. Рідному університету бажаю поповнення гідною зміною студентів, які отримають у цих стінах хороші знання та працюватимуть на своє та національне благо. І, звичайно ж, всім людям миру, здоров’я, добра, злагоди.

Галина Ладанська, директор дитячої музичної школи №2:
— Як жінка, для себе та всіх представниць чарівної статі бажаю завжди відчувати себе коханими, потрібними. Як мати та бабуся — міцного здоров’я та впевненості в майбутньому. Як керівник мистецької установи, хотілося б побільше талановитих та працелюбних вихованців, їхніх перемог на різноманітних конкурсах. А також стабільності в нашій країні, якої, дуже сподіваюся, ми все ж таки дочекаємося.

Олександр Марчук, президент Хмельницької федерації бойового самбо:
— Щоб у житті кожного було якомога менше темних смуг, більше — радісних моментів та щасливих днів. Спортсменам — наполегливості, без якої не досягнеш високих результатів, та міцного здоров’я без травм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *