Соціум

Підприємці знову зібралися на майдані

У вівторок на майдані Незалежності відбулася чергова акція протесту хмельницьких підприємців. Подібні акції пройшли у багатьох містах України, зокрема й у Києві.

Нагадаємо, наприкінці минулого року підприємці проводили масові акції протесту проти нового Податкового кодексу. До їх вимог влада прислухалась, але, виявляється, нині не єдині податки турбують людей.
Тепер підприємці вимагають від влади переглянути проекти Трудового та Житлового кодексів, а також виступають проти пенсійної реформи. На думку пікетувальників, такі нововведення можуть мати страшні наслідки для пересічних українців.
Під час мітингу до підприємців вийшов голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха. “До ваших вимог щодо Податкового кодексу ми дослухалися, побажання були передані до Верховної Ради та враховані, — наголосив він. — Наразі ми готові до конструктивного діалогу, адже це наші спільні проблеми, які потребують негайного вирішення. Ми можемо організувати звернення до депутатів Верховної Ради від нашої області, незалежно від політичної приналежності, аби вони посприяли вирішенню цих питань”.

У свою чергу, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області Ольга Заярнюк запевнила, що пенсійне нововведення урядом буде ще доопрацьовуватись і там будуть враховані побажання українців, у тому числі й хмельницьких підприємців, які надійшли під час громадських обговорень пенсійної реформи.
Під час мітингу підприємці прийняли резолюцію акції протесту, у якій виклали свої вимоги, які будуть передані до Верховної Ради.

Наш кор.
Фото з архіву редакції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *