Соціум

Кримінал 3 лютого

“Мерседес” зупинили чотири постріли в колеса

У Хмельницькому кілька днів тому серед ночі відбулися справжні гонки. Влаштував їх водій “Мерседес-бенц 280”, який після прохання даїшників зупинитися, лише сильніше натиснув на газ.

Аби покарати правопорушника, інспектори розпочали тривале переслідування, яке закінчилося в Красилові. Винуватець заїхав у глухий кут, але здаватися не поспішав. Заблокувавши двері, різко розвернув автівку і ледь не збив міліціонера. Щоб зупинити іномарку, інший інспектор почав стріляти по колесах. З двома пошкодженими колесами водій продовжував тікати польовою дорогою.
Коли ж правоохоронці пошкодили ще два колеса, “Мерседес” нарешті зупинився.
Щоб вгамувати його власника, 30-річного хмельничанина, його довелося одягти в наручники. Експертиза підтвердила, що він був дуже п’яним. Окрім цього, поруч із затриманою машиною було знайдено пістолет іноземного виробництва, що був знятий із запобіжника та зі зведеним курком. Наразі проводиться розслідування обставин події.

Мама — без вроків, сім’я — без грошей

У Славуті шахрайка змусила 13-річну дівчинку винести з дому гроші та золото.

Школярка поверталася додому з навчання. Дорогою її перестріла жінка і сказала, що її матері загрожує смерть від вроків. Ще незнайомка запевнила, що відвернути нещастя можливо, але для цього потрібно провести спеціальний обряд очищення над усіма цінними речами, які є в домі. Перелякана дитина спочатку винесла гроші — півтори тисячі гривень. Потім, на прохання шахрайки, ще й всі золоті прикраси аж на дев’ять тисяч гривень. Зібравши все це та провівши деякі маніпуляції, жінка зникла. Наразі правоохоронці намагаються її відшукати.

За інформацією центру зв’язків з громадськістю УМВС України
в Хмельницькій області, підготувала Ольга Цимбалюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *