Без категорії

У Хмельницькому проходить тринадцята сесія міської ради(відео)

Тринадцята сесія Хмельницької міської ради розпочала свою роботу із особливою патріотичною заявою, яку виголосив перед депутатами Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Ситуація вимагає того, аби ми з вами говорили з хмельничанами, аби ми з вами говорили з українцями  максимально чесно, справедливо надавали інформації про те, що відбувається в Україні  в останні дні, вісім років поспіль, та й із часу здобування нашої Незалежності… , – із перших слів зазначив міський голова. –  На Проскурівській працює Алея Героїв. Сходіть обов’язково туди, подивіться їм в очі подякуйте, що ми маємо можливість працювати зараз в сесійних залах, подякуйте Героям,  мотивуйте себе на подальшу боротьбу, тому що коли ти дивишся в очі героям ти розумієш що боротьба триває, боротьба продовжується».

Олександр Симчишин дав жорстку оцінку діям агресора, називаючи речі своїми іменами:  Після того як Путін заявив, що Україна не існує, що це недодержава було зрозуміло, що він поставив  мету ту, яку Росія ставила завжди, відколи ми з нею маємо сусідські відносини,  – знищити українську націю, знищити українську державу.  Росія ніколи нам не була братом, Росія завжди нам була ворогом . Скільки ми існуємо, стільки вони ставлять за завдання знищити нас. І стільки ми боремося за свою свободу і незалежність… Росія зняла балаклаву і вчепила свій шеврон на одну руку, той шеврон з яким власівці воювали в нацистських військах і  двоголового мутанта на другу, з яким вона завжди зазіхала на нашу українську землю…».

Очільник Хмельницького закликав як депутатів, так і всіх хмельничан, до глибокої мотивації, єдності і боротьби: «Що нам робити з початком іншої фази війни? Та, власне, все те, що ми робили з вами вісім років, та, власне, все те, що більшість з нас робила все своє життя  – боротися за інтереси української нації, боротися за свою свободу і незалежність, боротися за свою Українську Державу!

Наша місія з вами – це боротьба! Ми ні на хвилину, ні на секунду не повинні розслаблятися і опускати руки. Ми повинні розуміти, що в цій війні ми можемо вистояти тільки в результаті нашої перемоги!»

Наразі сесія триває наживо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *