Без категорії

У Хмельницькому проходить відкритий чемпіонат з регбі-5 серед школярів

Третій день у Хмельницькій ДЮСШ триває відкритий чемпіонат з регбі-5 серед учнів закладів загальної середньої освіти міської територіальної громади.

Захід проводять Департамент освіти та науки міської ради спільно з обласною Федерацією регбі й управлінням молоді та спорту міської ради.

Усього в змаганнях беруть участь 15 команд, як міських освітніх закладів, так і старостинських округів. Найстарші учасники чемпіонату 2009 року народження. До складу кожної команди входять не більше десятка юних спортсменів та 2 тренери.

Турнір покликаний сприяти подальшому розвитку учнівського спорту в територіальній громаді,підвищенню якості навчально-тренувальної та виховної роботи, добору кандидатів до дитячих та юнацьких збірних команд міської територіальної громади.

Учасники, які посядуть 1-3 місце у чемпіонаті, отримають командні призи, медалі та грамоти.

Змагання проходять  з дотриманням усіх необхідних протиепідемічних заходів.  Обов’язковими є наявність у суддів, учителів, представників команд сертифікату про вакцинацію, дотримання нормативу щодо кількості учасників щодо площі спортивної зали, розведення в часі прибуття учасників та команд, мінімізація контактів зі сторонніми особами та організаторами, проходження температурного скринінгу, наявність антисептиків, заборона обміну особистими речами поміж спортсменами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *