Без категорії

Оголошено електронний аукціон на розміщення тимчасових споруд в головному парку Хмельницького

Комунальне підприємство «Парки і сквери міста Хмельницького» оголосило конкурс на передачу права розміщення тимчасових споруд в парку ім. М. Чекмана на умовах договору про пайову участь в утриманні об’єкта благоустрою.

Підставою стало рішення тридцять дев’ятої сесії Хмельницької міської ради №11 від 04.03.2020 та рішення виконавчого комітету № 1108 від 25.11.2021 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 26.03.2021 №267 “Про затвердження комплексних схем розміщення тимчасових споруд та Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території парків і скверів міста Хмельницького”»

На сьогоднішній день виставлено дев’ять лотів. Функціональні призначення тимчасових споруд – це приготування та продаж випічки, кондитерських виробів, солодкої  вати, морозива, попкорну, вафель, східних солодощів, страв української національної та страв  східно-азіатської кухні. Крім того діятиме заклад швидкого харчування  хот-догами, шаурмою, сандвічами, бургерами, картоплею фрі та чипсами. У кожному з випадків обумовлюється продаж гарячих напоїв.  

З лотами можна ознайомитися за посиланням.

Дата проведення електронного аукціону: 11 березня 2022 року.Кінцевий термін прийняття заяв про участь: 10 березня 2022 року о 20:00.

Міська рада пропонує обрати один з майданчиків, щоб взяти участь в аукціоні або поставити запитання. Майданчики надають додаткові консультації та допомагають взяти участь в аукціонах. Інструкція та перелік майданчиків: https://prozorro.sale/pokupcyam

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *