Без категорії

У Хмельницькому заасфальтують вибоїни на двадцяти вулицях

На вулицях обласного центру працює вісім бригад комунальників, які активно усувають аварійну ямковість. Працювати розпочали ще минулого тижня, скориставшись сухою та ясною погодою. За сприятливих погодних умов до кінця тижня планують заасфальтувати вибоїни на двадцяти вулицях.

У зв’язку із тим, що постійно замерзає-розмерзає  асфальтово-бетонне покриття, на нього потрапляє соляна суміш і  це покриття просто рве, – розповідає заступник Хмельницького міського голови Василь Новачок, –  Кожного дня, коли не йде сніг, одна- дві бригади цю ямковість ремонтують для того, щоб вулично-дорожна мережа достояла до весни.

Як  зазначив Володимир Шваєнко, в. о. директора КП з  будівництва, ремонту та експлуатації доріг виконавчого комітету Хмельницької міської ради, ремонтують найглибші та найбільш аварійні ями. Головним чином там, де існує найбільший рух вагових вантажних транспортних засобів, як от на Західно-Окружній, Трудовій, Озерній, на виїзді з Львівського Шоссе в бік Тернополя. Дорожна сітка тріщин чекатиме весни, літа і запланованих капітальних ремонтів.  Для того ж, щоб охопити максимальну кількість вулиць, основних магістральних доріг, де ходить громадський транспорт і велика інтенсивність руху транспорту загалом, та унеможливити аварійні  ситуації до роботи залучили й підрядників.  

Минулої зими на такий ремонт місто витратило майже мільйон гривень. Приблизно стільки ж коштів із міського бюджету на ліквідацію дорожної ямковості в зимовий період виділили і цьогоріч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *