Без категорії

У дитсадку «Пролісок» відкриють групи для найменших малят

У закладі дошкільної освіти №28 «Пролісок», що в Південно-Західному мікрорайоні міста відкриють дві групи для  півторарічних дітей.  Таке рішення у працівників відділу дошкільної освіти Департаменту освіти та науки міської ради виникло після того, як вони проаналізували наповненість дитсадочків та вивчили запити тих, хто нині перебуває на черзі.  

Окрім того, свою роль відіграв й позитивний досвід праці освітян із такими малими дітьми, набутий минулого року, коли в п’яти закладах дошкільної освіти обласного центру запрацювали  групи для півторарічних малят. Як відомо, нововведення знайшло позитивний відгук у багатьох хмельничан.

Приміщення для наймолодших відвідувачів у дитячих садках громади на сьогоднішній день  облаштовані з дотриманням усіх санітарно-гігієнічних вимог. Тут налагодили  добру взаємодію з батьками.

Групи почнуть діяти вже з вересня цього року. Наразі триває їх формування. Облаштовують приміщення, вирішують питання організації режиму дня, матеріально-технічного забезпечення та харчування маленьких хмельничан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *