Без категорії

Хмельницькі виробники одягу взяли участь у Міжнародному фестивалі моди ⠀⠀

Уже вчетверте хмельницькі виробники одягу взяли участь у Міжнародному фестивалі моди Kyiv Fashion / Киев Фешен .  Цього року  учасниками фестивалю в рамках проекту «Купуй Хмельницьке» стали  торгові марки @bessa.ua, @mbocharova_com, @byfamilystolyarchuk, @dias_sportwear, @bretelle_official, @vsv_official, @socks_vt, @velona_ua.

 Влада міста  вчергове підтримала місцевих  виробників і допомагає  їм завойовувати інші ринки. Як проінформував на своїй сторінці у Фейсбук Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, на участь у цій виставці з міського бюджету  відшкодували майже 200 тисяч гривень.  Їх освоїли, орендувавши виставкові площі.

Загалом у рамках програми на 2022 рік передбачено 750 тисяч гривень на часткове відшкодування участі місцевих товаровиробників у ярмарково-виставкових заходах в Україні і за кордоном.

У 2021 році колективні стенди місцевих виробників під гаслом «Купуй Хмельницьке!» працювали на Міжнародному фестивалі моди Kyiv Fashion 2021, Міжнародній виставці дитячої моди Children’s Fashion Fair 2021, виставці харчової промисловості «WorldFood Ukraine 2021» . Учасникам цих заходів місто компенсовало 50 % вартості оренди виставкової площі колективних стендів на суму 473,2 тисяч гривень (42 суб’єкти господарювання).

Примітно, що 9 лютого, рівно чотири роки тому Хмельницька міська рада провела першу виставку продукції місцевих виробників і дала старт  проекту  Купуй Хмельницьке .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *