Без категорії

Молодь із Хмельницького стажуватиметься в Європі

На черговому засіданні Хмельницького міськвиконкому прийняли проект рішення про проведення конкурсу на визначення претендентів на стажуванні в Європі. Саму премію в розмірі 20 тисяч євро місто отримало разом із найвищою відзнакою, Призом Європи, ставши  єдиним європейським містом переможцем у конкурсному відборі Ради Європи.

Двадцять найдостойніших молодих хмельничан зможуть поїхати на стажування в установи та  міжнародні організації країн Європи . Положення про проведення конкурсу затвердили на черговому засідання міськвиконкому . Премію на навчальну поїздку Хмельницький отримав разом із призом Європи у 2021 році.

« Цю премію ми маємо витратити на відвідування іноземних країн нашою молодю. Для того щоб це було максимально чесно і справедливо, ми вирішили провести конкурсний відбір за заявками, поданими молоддю. Це будуть громадсько активна молодь, спортивна, бізнесова молодь, молодь, яка добре проявляє себе в навчанні», – прокоментував таке рішення Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *