Без категорії

Інтерактивна карта Фонду захисних споруд

Хмельницька міська рада опублікувала на своєму офіційному сайті посилання на інтерактивну карту захисних споруд, які можуть служити  як укриття в разі військового нападу.

Загалом Фонд захисних споруд цивільного захисту Хмельницької міської територіальної громади складає 69 захисних споруд: 65 сховищ та 4 протирадіаційних укриття. Вони розташовані на підприємствах та служать для укриття найбільшої працюючої зміни. Для укриття населення можуть використовуватись 572 найпростіших укриття, які розташовані в підвальних приміщеннях житлових будинків, організацій, закладів.

Як повідомили в міськраді наразі проводяться обстеження придатності цих об’єктів. Така перевірка виникла не стихійно і є системною.

 «Це звична практика на початку нового календарного року проводити перевірки об’єктів цивільного захисту населення. Це уточнення реєстру, нанесення їх на інтерактивну карту, узгодження робочих питань з відповідними службами. Зокрема, підрозділами ДСНС, Головного управління Національної поліції, інших структур, які повинні діяти у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Інтерактивна карта із переліком об’єктів укриття постійно оновлюється, адже перелік приміщень періодично збільшується», – розповів заступник міського голови Олег Шинкарук.

  Інтерактивна карта за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *