Без категорії

У кінотеатрі – «Крути 1918»

29 січня об 11:00 у кінотеатрі ім. Т. Шевченка відбудеться показ українського історичного фільму-екшину режисера Олексія Шапарєва «Крути 1918». Саме це й день є Днем пам’яті юних героїв Крут.

 Героїчні події, що відбулися сто років тому, не перестають бути актуальними для кожного  українця і тепер, коли на окупованому Сході країни  все ще гинуть наші рідні та друзі,  а Україна і вся Європа перебувають у напрузі від можливого повномасштабного вторгнення на  українські землі російської орди.    

Показ фільму  цього року вже прокотився кінотеатрами окремими обласних центрів. Раніше його навіть показали в Торонто.  Як відомо, «Крути 1918» — український історичний фільм-екшн режисера Олексія Шапарєва, який вийшов у прокат 7 лютого 2019 року. Стрічка присвячена 100-річчю бою під Крутами взимку 1918 року.

«Крути 1918» – художній фільм за реальною історією бою на залізничній станції Крути взимку 1918-го року.  Більшовики підступають до Києва, місто наповнене «червоними» агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі боєздатні частини армії, включно з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків стали до бою проти 4-тисячного добре озброєного війська. Не пропустіть!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *