Без категорії

План дій «Зеленого міста» обговорять онлайн

Хмельницька міська рада запроcила всіх охочих до обговорення  «Плану дій «Зелене місто» для міста Хмельницького», яке відбудеться на онлайн платформі ZOOM 26 січня 2022 року з 11:00 до 14:00 години.

Серед потенційних зацікавлених сторін проекту: активні громадські організації, фахівці наукових та навчальних закладів, організації підтримки бізнесу, галузеві комунальні підприємства та установи міста, відповідні структурні підрозділи Хмельницької міської ради, інноваційний бізнес, міжнародні проекти, ЄБРР, Посольство Швеції.

Місцевий проект діє в рамках Програми Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) «Зелені міста» за підтримки команди консультантів у співпраці з експертною групою Хмельницької міської ради. Також участь успівпраці беруть міжнародні компанії WS Atkins International Ltd у партнерстві з Bilfinger Tebodin Україна та команда секторальних експертів у межах Програми ЄБРР Green Cities за фінансової підтримки Швеції.

Наразі спеціалісти міськради вже підготували остаточний список потенційних заходів  та погодили його з керівництвом міста. Під час онлайн-обговорення погодять позиції представників різних груп та врахують думки фахівців і громадськості Хмельницького, аби доопрацювати план дій найкращим чином.

Напередодні обговорення перелік потенційних заходів надішлють  зареєстрованим учасникам. Зареєструватися можна  за посиланням: https://forms.gle/yrjF4WgkjBhiazHG7 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *