Без категорії

Чемпіони-рекордсмени

Десяток золотих та дві срібні медалі з чемпіонату України із кульової стрільби серед юніорів привезли хмельницькі спортсмени. Проходили змагання наприкінці грудня у Львові. Участь у них взяли 225 спортсменів із 17 областей. Хмельничани до змагань готувалися старанно, демонструючи високу майстерність на усіх попередніх стартах. Тож, у стрільбі з пневматичної гвинтівки з оптичним прицілом по рухомій мішені три золоті й срібну медаль заробила Крістіна Гілевич. Хмельничанка Маргарита Тарканій повернулася зі змагань із двома золотими та срібною медаллю. Дві золоті медалі на чемпіонаті виборола Софія Бондар. Трьома золотими медалями нагороджено Дениса Баблюка.

В рамках чемпіонату хмельничани не вперше встановили рекорд України — Денис Баблюк та Крістіна Гілевич набрали 375 очок у вправі РМ-мікст.

Нині у стрільбі з малокаліберної та пневматичної гвинтівки 10 рекордів України, дев’ять рекордів Європи та два рекорди світу належать хмельничанам. Встановили їх учні заслуженого тренера України Петра Бардецького Крістіна Гілевич, Маргарита Тарканій, Софія Бондар, Ігор Кізима та Денис Баблюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *