Без категорії

Хмельницькі ліцеїсти кращі з петанку

Хмельницький ліцей “Мої обрії” став фіналістом всеукраїнського онлайн конкурсу “Батл шкіл JuniorZ”, організований рухом телеведучого Олександра Педана. Хмельничани стали третіми в змаганнях з петанку. Загальна вартість призів для 60 фіналістів з різних куточків України — півмільйона гривень. Також фіналісти отримували подарунки від Міжнародного фонду соціальної справедливості та торгової марки “Моршинська”.

Школярі змагалися з чарлідингу, футбольного фристайлу, воркауту та аеробіки. Освоїти ці види спорту їм допомагали спеціальні відеоролики, розроблені організаторами.

У кожному виді змагань відзначали від 2 до 6 переможців. Школа могла представити будь-яку кількість команд.

“Батл шкіл JuniorZ” – це більше ніж конкурс! Хотіли підняти спортивний дух і зацікавити дітей новою активністю. А вийшло навіть краще! І фінал це довів. Створили справжнє всеукраїнське шоу талантів у сфері шкільного спорту. Дякую учасникам за наснагу, шалену віддачу, креативність і терпіння! Завдяки такій віддачі рухаємося далі й робимо усе можливе, щоб фізкультура в Україні була цікавою і доступною!– зазначив лідер руху – український шоумен, хмельничанин Олександр Педан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *