Без категорії

Міжнародна співпраця

Заступник міського голови Микола
Ваврищук зустрівся з представниками
Польсько-української господарчої палати

“Серед гостей — підприємства, які вже працюють на українському ринку, та ті, які планують його освоєння. Також компанії, яких цікавлять українські стартапи і масштабування нашого бізнесу в Польщі.
Обміни досвідом між бізнесовими делегаціями Хмельницького та польських міст вже стають доброю традицією. Завдяки сприянню міської ради наші виробники відвідують виставки сусідньої країни, що сприяє виходу їхньої продукції на ринок ЄС”, — повідомив Микола Ваврищук.
Як зазначив на своїй сторінці у ФБ Яцек Пєхота, президент Польсько-української господарчої палати, “економічне партнерство між Польщею та Україною — це все ще не використаний в повній мірі потенціал розвитку наших країн. Підтримка співпраці між польськими та українськими підприємцями є метою Польсько-української господарчої палати. Ми усвідомлюємо той факт, що інвестори з України, які хочуть реалізувати свої інвестиції на польському ринку, часто стикаються з бар’єрами, які не в змозі подолати. Так само польські підприємці стикаються з багатьма проблемами праці в Україні. Ми створили компетентну команду. Нашу діяльність підтримує широке коло підприємців, які беруть участь у роботі палати, працюючи у багатьох галузевих комітетах та вже в 21 регіональному представництві в Польщі та Україні”.

Тетяна Руса

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *