Без категорії

Мистецькі прем’єри рідному місту

Нові пісні, присвячені Хмельницькому, музичний відеофільм, театральну прем’єру подарували в дні свята рідному місту його митці.

Про музичний відеофільм “Марево гір” (композитор Станіслав Ярецький), який презентував муніципальний академічний камерний хор під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Ігоря Цмура, шанувальники мистецтва знали вже напередодні, а 26 вересня на площі біля кінотеатру Т. Шевченка відбулась прем’єра. Справді, вражаюча за майстерністю і витонченістю мистецька робота, яка тривала кілька місяців (сценарій, репетиції, зйомки, монтаж), і це, безперечно, нова сторінка в творчій біографії славетного колективу. Артисти хору перевтілились у справжніх міфічних персонажів карпатських легенд і в супроводі автентичних мелодій та звуків створили барвисту казку про живий і вічний дух лісу…
“Цей проєкт був найцікавішим з усіх, тому що ми надихнулися карпатською красою, побували в таких місцях, де дійсно була якась магія. Ми були під небесами (в прямому сенсі цього слова). Тому наші посмішки, наші сяючі очі — це найсправжніші емоції! Ніякої фальші, ніякої гри… Ми насолоджувались процесом”, — розповів Ігор Цмур.

Тетяна Слободянюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *