Без категорії

Автотроща

У Польщі в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали семеро українців

Аварія сталася поблизу польського Любліна, зранку, 7 вересня. Мікроавтобус, в якому українці їхали на заробітки, врізався в задню частину вантажного автомобіля. Внаслідок ДТП постраждали семеро українців. Двох з них затисло в авто, їх діставали за допомогою спецінструменту. Усіх травмованих, а це шестеро жінок та двоє чоловіків, доставлені до лікарень Любліна.
Серед постраждалих двоє мешканців Ізяславщини: жінка та її 19-річний син. У жінки струс мозку, численні забої, роздроблена нога та перелом носа, а в хлопця діагностовано перелом хребта та грудної клітки і численні забої. Обоє потребують тривалого та дороговартісного лікування, пишуть земляки у соцмережах.
“З родичами постраждалих встановлено контакт, повідомлено контактний телефон цілодобової лінії для звернень у разі необхідності сприяння. Працівники Генерального консульства України в Любліні, генеральний консул В.Павлюк продовжують відстежувати ситуацію, перебувають у постійному контакті з поліцією, лікарнями, регулярно надається актуалізована інформація антикризовому центру ДКС МЗС України”, — поінформували в посольстві України в Польщі.
Нагадаємо, на початку березня в Польщі поблизу міста Кашице опинився у кюветі рейсовий автобус Познань — Херсон.Тоді загинули шестеро громадян України. Усього в салоні перебували 57 пасажирів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *