Без категорії

Місто, яке постійно в русі

3 вересня в Хмельницькому стартував інтенсивний освітній практикум “Школа бізнесу” для власників малого та середнього бізнесу, яку третій рік поспіль організовує компанія “Нова пошта”.

Бізнес, який зупиняється в своєму розвитку на перших етапах успіху, не має перспективи. Власне, аби підприємці йшли в ногу з часом, були готові до будь-яких викликів і при цьому зберігали ефективність свого бізнесу, компанія “Нова пошта” й розпочала свій проєкт у 2018-му.
Цього року в “Школі бізнесу” навчатиметься понад 40 підприємців, які працюють у різних сферах діяльності. У межах навчальної програми, яка триватиме щоп’ятниці та щосуботи впродовж чотирьох тижнів, спікери проведуть для відібраних слухачів сім одноденних модулів із бізнес-стратегії та фінансів, продажів, визначення цінності, маркетингу, digital-комунікацій та роботи з персоналом. Кожний модуль передбачає тренінговий семінар, виконання практичних вправ та аналіз кейсів українських компаній. Між модулями учасники розв’язуватимуть завдання у спеціально розроблених шаблонах, використовуючи дані та факти свого бізнесу. А також розробляють Booster plan – план розвитку свого бізнесу і в останній день захищатимуть його його перед іншими учасниками та запрошеними експертами. Учасники, які успішно опанують навчальну програму, отримають дипломи, а найкращі з них — гранти на послуги “Нова пошта”.
“Я поважаю людей, які все життя розвиваються, вчаться, — звернувся до учасників проєкту Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. — Ми створюємо для цього максимум можливостей у різних сферах. Саме тому Хмельницький з року в рік є лідером у популярних рейтингах конкурентоспроможності, комфортності і відкритості. Ми постійно в русі. Ні місто, ні його мешканці не можуть стояти на місці у розвитку”.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *