Без категорії

Крок до успішного бізнесу

Стартував другий етап цьогорічної “Школи молодого підприємця”

Її учнями стали 25 підприємців-початківців. Проєкт розрахований на тих, хто хоче отримати знання для розвитку власного бізнесу. Протягом пʼяти днів у школі навчали викладачі київської бізнес-школи “Крок”. Теми тренінгів: бізнес-ідеї в сучасних реаліях, управління фінансами і планування, основи проєктного менеджменту, маркетингові інструменти для успішних продажів, презентація власного проєкту.
На реалізацію проєкту виділено 400 тис. грн із міського бюджету та 1 млн грн від співорганізаторів — Європейського Союзу та німецької федеральної компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit.
Учасники школи матимуть шанс виграти грант на реалізацію власної бізнес-ідеї, яка розвиватиме наше місто. Розіграш гранту планово має відбутися в вересні-жовтні на битві стартапів, де за реалізацію власних ідей боротимуться не лише учасники “Школи молодого підприємця”, а усі охочі, щоб власним бізнесом вплинути на розвиток міста.
“Загалом “Школа молодого підприємця” в місті реалізується з 2016 року. Моніторимо успішні проєкти, реалізовані по завершенню кожного курсу навчання. Наприклад, у Хмельницькому вже реалізувався бізнес з вирощування мікрозелені, відкрилися кавʼярні та магазини”, — розповіла начальниця управління економіки міської ради Оксана Новодон.
“Для розвитку бізнесу в місті є досить багато програм, ініційованих міською радою. І це не лише навчальні програми. А щодо “Школи молодого підприємця”, починаємо зі школи фінансової грамотності для старшокласників, тобто тих, хто хоче розпочати бізнес. Цей етап школи цьогоріч уже завершився.
Другий етап “Школи молодого підприємця” для тих, хто вже розпочав свій бізнес. Такі зусилля для підтримки та навчання підприємців прикладаємо, бо нині хмельницький бізнес не досить конкуретноспроможний на міжнародному рівні”, — зазначив заступник міського голови Роман Примуш.

Ірина Салій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *