Без категорії

Відтепер — 15 міст побратимів

Як уже повідомлялося, 10 серпня відбувся офіційний візит хмельницької делегації на чолі з міським головою Олександром Симчишиним до турецького міста Ефелер Айдин, де було проведено ряд ділових зустрічей і перемовин. Їх результат — угода про співпрацю, яку підписали Хмельницький міський голова Олександр Симчишин та мер м. Ефелер Айдин Мехмет Фатіх Атай.
По завершенню візиту Олександр Симчишин повідомив у Фейсбуку, що, окрім підписаної угоди про співпрацю в економічній, культурній, освітній, спортивній сферах, провели кілька десятків зустрічей із керівниками підприємств, промислових та торгових палат міста і регіону. Запланували взаємні візити бізнес-делегацій, взаємну участь у виставках, можливість створення спільних підприємств і тд.
Також хмельничани відвідали підприємство з виробництва автобусів для пасажирських перевезень “BMC” в Ізмірі. Обговорили можливі варіанти для купівлі автобусів на газу через лізингові програми для міських перевезень.
Як відомо, підписання угоди про партнерство мало відбутися ще торік. Однак через пандемію цю подію відтермінували. І ось нарешті плідний і багатообіцяючий результат.
До цього в Хмельницького було 14 міст-побратимів: в Узбекистані, Грузії, Ізраїлі, Україні, Іспанії, Литві, Мексиці, Китаї, Швеції, Польщі, Сербії, Молдові, Болгарії та США. Віднині цей перелік доповнила Туреччина .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *