Без категорії

Жодного голу в наші ворота!

Минулої неділі ФК “Поділля” зіграв стартовий матч у першій лізі з київською “Оболонню”. Дебютували з рахунком 0:0.

Перше випробування в першій лізі для хмельничан відбулося минулої неділі на стадіоні “Поділля”. У стартовому поєдинку ліги змагалися з київським ФК “Оболонь”. Грати проти столиці — це неабиякий виклик для земляків. Експерти, які спостерігали за матчем, кажуть, що тактика хмельницьких футболістів була більше схожою на захист, ніж на напад.
“Склалося враження, що наші грали більше на “не програти”, ніж на “виграти”. Хлопці трохи освоюються в першій лізі, вірю, вони ще “нароблять шуму”, — зауважив футбольний експерт Сергій Вальчук.
Врешті, після запеклої боротьби наші зуміли відстояти нічию з рахунком 0:0. Жодного голу в наші ворота! Це вже плюс для ФК “Поділля”. Виходить, ми нарівні з досвідченим титулованим суперником — київським ФК “Оболонь”. Минулої неділі на стадіоні “Поділля” гаряче було не лише на полі, а й на лавах вболівальників. Такого скупчення народу давно тут не було. Черга на матч стояла від воріт стадіону до колишньої будівлі музичного коледжу ім. В.Заремби. У кілька рядів! Переважно, чоловіки, хоч були й представниці чарівної статі, скандували назви команд ще задовго до початку гри. Люди зʼїхалися з різних куточків області, навіть міст України. Це свідчить, що хмельницька команда тепер у вирі футбольного життя на всеукраїнському рівні. “Самовіддача й бажання переважили холодний розум у завершенні атак. Перша гра показала, що “халява” другої ліги завершилась, але наші хлопці чомусь все робили передбачувано. Цей матч не в активі Карпенка і Ліповуза, Каверін вирішив, що він Мессі і, як танк, йшов на двох-трьох захисників, заміни чогось особливого не додали. Відзначу нашого капітана, бився, як лев. Відзначу й Олега Чуваєва за суперсейв в кінці матчу, без якого ми б і це одне очко не мали. Є над чим працювати, але дякуємо команді за нормальний дебют у першому матчі і перше очко у першій лізі. Тільки “Поділля”! Вперед до перемог!” — ділиться враженнями експерт Андрій Корюгін.
Наступний поєдинок для “Поділля” відбудеться в понеділок, 2 серпня. У Луцьку подоляни зустрінуться з ФК “Волинь”.

Віктор Зінов’єв

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *