Без категорії

Перший раз у новий клас

На Старокостянтинівському шосе завершується будівництво нового корпусу та ремонт існуючого приміщення навчально-виховного об’єднання №1.

У новому корпусі НВО №1, будівництво якого планують завершити вже в серпні, навчатиметься 420 учнів молодшої школи. Окрім просторих класів, тут будуть спортивні зали, ліфт для маломобільних дітей та харчоблок з сучасним обладнанням, зокрема й індукційними плитами. А діюче приміщення після капремонту та реконструкції зможе додатково прийняти понад 150 дощкільнят. Окрім цього тут облаштували медичні кабінети, сучасний харчоблок та їдальню. Вартість усіх робіт по двох чергах — 56 млн грн.
Нагадаємо, НВО №1 — це освітянський об’єкт, який дістався місту в спадок від попередньої влади як напівзруйнований довгобуд. Відтак довелося повністю демонтувати старі стіни, замінювати усі вікна. Передували цьому судові процеси з попередніми підрядниками, тендери, коригування проєктно-кошторисної документації під нові державно-будівельні норми.
Наступного ж року утеплять діюче приміщення, а на території школи збудують спортивні майданчики, в тому числі й для ігрових видів спорту, зі штучним покриттям.
До речі, це дванадцятий навчальний заклад з-поміж тих, що зводяться та добудовуються в Хмельницькому за п’ять останніх років.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *