Без категорії

Без маршалів Суворова та Кутузова

У Хмельницькому перейменували 13 вулиць, 10 провулків та один проїзд. За відповідні рішення депутати проголосували на сесії міської ради 14 липня.

Нові назви вулиць: вул. Маршала Конєва на вул. Івана Сірка, вул. Кутузова на вул. Академіка Вернадського, пров. Кутузова на пров. Академіка Вернадського, вул. Ломоносова на вул.Олеся Гончара, пров. Ломоносова на пров. Олеся Гончара, вул. Матросова на вул. Дмитра Донцова, пров. Матросова на пров. Дмитра Донцова, вул. Мересьєва на вул. Уласа Самчука, пров. Мічуріна на пров. Мальовничий, вул. Панфілова на вул. Соломії Крушельницької, пров.Панфілова на пров. Соломії Крушельницької, вул. Маршала Пересипкіна на вул. Професора Миколи Чорнобрового, пров. Пугачова на пров. Олександра Олеся, пров. С.Разіна на пров. Олега Ольжича, вул. С. Разіна на вул. Олега Ольжича, вул. Декабриста Раєвського на вул. Олександра Білаша, вул. Генерала Рум’янцева на вул. Володимира Атамана, пров. Генерала Рум’янцева на пров. Володимира Атамана, вул. Стеніна на вул. Анатолія Свидницького, вул. Суворова на вул. Назарія Яремчука, пров.Суворова на пров. Назарія Яремчука, проїзд Суворова на проїзд Назарія Яремчука, вул. Чернишевського на вул. Івана Веретка.
За словами начальника відділу державної реєстрації Хмельницької міськради Сергія Гончара, мешканцям, які проживають на перейменованих вулицях, не варто переживати. Усі нові вулиці внесені в базу даних, а відтак проблем під час отримання будь-якої довідки в ЦНАП та відділі державної реєстрації майна не буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *