оголошення

ПОВІДОМЛЕННЯ Про оприлюднення проєкту регуляторного акта-рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради “Про встановлення тарифів на транспортні послуги по перевезенню пасажирів у громадському транспорті загального користування”

Відповідно до вимог Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, оприлюднюється проект рішення “Про встановлення тарифів на транспортні послуги по перевезенню пасажирів у громадському транспорті загального користування”.
На основі поданих перевізниками розрахунків собівартості транспортних послуг, запропонованим для прийняття проєктом рішення виконавчого комітету пропонується встановити нові тарифи на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування:
На маршрутах електричного транспорту:
• при готівковому розрахунку — 5 грн. 50 коп. за одну поїздку;
• для власників електронного квитка — 5 грн. за одну поїздку.
На автобусних маршрутах загального користування:
• при готівковому розрахунку — 8 грн. за одну поїздку;
• для власників електронного квитка — 7 грн. за одну поїздку.
Даним проєктом планується забезпечення безпеки та якості транспортного обслуговування населення на автобусних маршрутах загального користування та електричному транспорті у місті, створення прозорого конкурентного середовища, збільшення ефективності використання рухомого складу.
Приведення у відповідність тарифів на послуги з перевезення пасажирів до економічно обґрунтованого рівня і розрахункових витрат суб’єктів господарювання, які надають відповідні послуги.
З повним текстом проєкту та аналізу регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Хмельницької міської ради https://khm.gov.ua (розділ “Документи — Регуляторні акти”).
Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються в письмовому вигляді протягом одного місяця (30 календарних днів) з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу за адресою: м. Хмельницький, вул. Сковороди, 12, тел.: 79-55-25, 79-55-77.
Електронна адреса — [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *