оголошення

ПОВІДОМЛЕННЯ Про оприлюднення проєкту регуляторного акта-рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради “Про впровадження на території міста Хмельницького автоматизованої системи контролю оплати вартості послуг з паркування, затвердження технічних вимог, завдання, Положення до цієї системи та проведення конкурсу”

Відповідно до вимог Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, оприлюднюється проект рішення “Про впровадження на території міста Хмельницького автоматизованої системи контролю оплати вартості послуг з паркування, затвердження технічних вимог, завдання, Положення до цієї системи та проведення конкурсу”.
Даним проєктом пропонується запровадити у місті сучасні способи оплати вартості послуг з паркування транспортних засобів на спеціально відведених майданчиків для платного (далі — АСКОП) та визначити технічні вимоги, завдання та Положення про АСКОП.
Крім цього, проєктом планується провести відповідний конкурс для проведення робіт по поетапному впровадженню АСКОП.
З повним текстом проєкту та аналізу регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Хмельницької міської ради — https://khm.gov.ua (розділ “Документи — Регуляторні акти”).
Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються в письмовому вигляді протягом одного місяця (30 календарних днів) з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу за адресою: м. Хмельницький, вул. Сковороди, 12, тел. 79-55-25, 79-55-77.
Електронна адреса — [email protected].

В.о.начальника управління
транспорту та зв’язку Сергій ШЕПУРЕВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *