факт і коментар

Житло комунальникам

Восьмеро працівників комунальних підприємств Хмельницького отримали квартири в обласному центрі. Серед них — два учасники російсько-української війни.

Ключі та ордери на житло новоселам вручив міський голова Олександр Симчишин. За останні п’ять років це вже 182-га родина хмельничан робітничих спеціальностей, яка поліпшили свої житлові умови. Ще понад 180 квартир отримали учасники російсько-української війни, і це найвищий показник, порівняно з іншими містами, в Україні.
“Це перша така подія в цьому році. А загалом за період нашої роботи така подія вже звична і це дуже добре. З 2016 року ми почали шукати можливості, щоб підтримувати наших воїнів.Тих, які воювали і воюють зараз та дають нам усім можливість працювати під мирним небом, будувати комфортне й успішне місто і, дасть Бог, й успішну Україну. І, звичайно, друга категорія, яким ми з 2016 року почали допомагати, це працівники комунальних і бюджетних установ. Тому що практично будь-який працівник комунальної сфери є частиною нашої великої команди, якій вдається щодня змінювати Хмельницький і надавати містянам якісні послуги (комунальні, житлові, освітянські, медичні тощо). Тому всіх людей, які працюють на громаду, працюють без вихідних, дуже часто вночі, у свята, так само стараємося максимально підтримувати і допомагати їм. Таким чином ми й підвищуємо престижність праці у комунальних службах міста.
Цього року квартири отримали машиніст автогрейдера, батько трьох дітей, працівник шляхового господарства, двоє двірників, слюсар, працівники управляючих муніципальних компаній, “Теплокомуненерго”. Серед них — двоє учасників російсько-української війни. Житло отримали різне, в залежності від кількості членів сім’ї. Десь це однокімнатна квартира, а десь — трикімнатна з пристойною площею у новобудові. Є квартири, які мають статус гуртожитку, але це також повноцінні помешкання, які людина, відпрацювавши на підприємстві, скажімо, років п’ять, матиме змогу приватизувати”, — прокоментував Олександр Симчишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *