Знай наших!

Юний оратор, який прагне підкорити світ

Юний хмельничанин предствавлятиме Україну на міжнародному конкурсі з ораторського мистецтва в Лондоні в травні 2021 року.

Учень Хмельницької СЗОШ №1 Ян Ерл-Ружицький, президент Ради самоврядування школи, успішний, талановитий юнак, який вже тепер серйозно захоплюється європейською дипломатією, виборов перше місце в національному етапі міжнародного конкурсу з ораторського мистецтва від університету LCC International Public Speaking Competition.
Ян зробив онлайн-презентацію англійською мовою за темою “The world is bigger and smaller than it’s ever been”. Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці директор школи Олена Броварська і подякувала всім педагогам, які гідно підготували та допомогли юнаку досягти високого результату.
“Я радий, що матиму можливість гідно представити Україну та школу на міжнародному рівні. Обіцяю, що не підведу”, — написав Ян на своїй сторінці. Міжнародний університет LCC  — державний та міжнародний гуманітарний навчальний заклад, який знаходиться у Клайпеді (Литва). Університет засновано 1991 року шляхом залучення литовських, канадських та американських фундацій і спрямований на розвиток особистостей студентів та їх спрямування на активну участь у різноманітних проєктах.
У 2021 році тут відбудеться щорічний онлайн-конкурс ораторського мистецтва. Його тема — “Спершу послухай: зрозумій, перш ніж відповісти”. Молодіжний конкурс зініціювали Спілка Англійської Мови та Американський Дім в Україні. Окрім можливості виступати на міжнародному рівні та покращити свої публічні виступи, переможець отримає приз — безкоштовну участь у нашому тритижневому Літньому мовному інституті (SLI) у липні 2021 року.

Тетяна Слободянюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *