Місто і влада

міський голова претендує на звання “Людина року-2020”

Міського голову Олександра Симчишина номіновано на звання “Людина року-2020” у номінації “Міський голова року” (великих міст). За почесний титул він побореться з очільниками Києва та Ужгорода.
Загальнонаціональна програма “Людина року” щорічно преміює на це звання видатних державних і громадських діячів, дипломатів, лідерів місцевого самоврядування, представників науки, культури, спорту, журналістів, підприємців, фінансистів, меценатів, а також яскравих та славетних представників багатьох країн світу.
Цього року програма відзначає свій 25-річний ювілей. За чверть віку володарями її почесного титулу стали 444 переможці в національних номінаціях і 143 лауреати міжнародних і спеціальних премій програми з 31 країни світу.
Цього року в лауреатському переліку загальнонаціональної програми “Людина року” представлені 13 регіонів України (Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Одеська, Полтавська, Харківська, Хмельницька області та місто Київ).
“Проєкт зводить на зірковий п’єдестал справжніх лідерів незалежної України, особистостей, які своїм професіоналізмом, творчою енергією і яскравим талантом сприяють її прогресу і зростанню, демонструють всьому світу безмежні можливості українського народу”, – зазначають організатори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *