Кримінал

Банда домушників постане перед судом

Раніше газета “Проскурів” писала про банду, яка обкрадала помешкання хмельничан, проникаючи до квартир шляхом пошкодження металопластикових вікон або підбору ключа. Викрадали зловмисники переважно гроші, ювелірні вироби, комп’ютерну техніку, різноманітні гаджети і цінні речі, які можна було швидко і непомітно винести з будинку.
У липні 2020 року працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими ГУ НП в Хмельницькій області з залученням бійців спецпідрозділу КОРД викрили це злочинне угруповання, затримали в момент вчинення чергової крадіжки. До складу групи входили троє чоловіків, з яких двоє — уродженці однієї з сусідніх держав, та одна жінка. Тоді ж у ході санкціонованих обшуків у них вилучили крадену техніку, прикраси, набір відмичок для замків, а також наркотичні засоби та боєприпаси до нарізної вогнепальної зброї.
У ході слідства правоохоронці встановили причетність пі-дозрюваних до п’яти крадіжок з помешкань громадян в обласному центрі та Хмельницькому районі і вже спрямували матеріали до суду. Якщо їх вину буде доведено за всіма п’ятьма статтями Кримінального кодексу, інкриміновані слідчими поліції, членам організованого злочинного угруповання може загрожувати позбавлення волі від 7 до 15 років з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *