Від слова до діла

Зручно, прозоро і надійно

Майже тридцять послуг, що надаються для бізнесу управлінням архітектури та містобудування департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Хмельницької міської ради, можна отримати, навіть не виходячи на вулицю. Варто лише замовити потрібну послугу через особистий Кабінет мешканця на вебпорталі електронних сервісів та послуг https://mycity.khm.gov.ua/ (MyCity).
Отже, з нового року онлайн можна отримувати послуги, які стосуються абсолютно всіх питань, пов’язаних із розміщенням зовнішньої реклами, з влаштування вітрин та балконів, розміщенням тимчасових виносних конструкцій, паспортів вивісок, а також питань щодо надання дозволів на встановлення огорож, розбірних гаражів у зоні багатоквартирної житлової забудови, на проведення ремонтів фасадів будинків та споруд. В режимі онлайн можна вирішити навіть питання щодо переведення дачного будинку в жилий та внесення змін у рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради — усього 26 додаткових адміністративних послуг, з якими можна ознайомитись на сайті Хмельницької міськради.
“До цього в електронному вигляді були доступними 19 міських адміністративних послуг. Підвищити якість надання послуг стало можливим завдяки власному стартап-проєкту MyCity, що розроблено та успішно впроваджується нашим комунальним підприємством “Хмельницькінфоцентр”. Бережіть себе, використовуйте онлайн-сервіси! Це економія часу, мінімізація корупції та нові можливості”, — зазначив міський голова Олександр Симчишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *