Кримінал

Вбивство у гаражному масиві

Працівники управління карного розшуку, слідчого управління та Хмельницького відділу поліції ГУ НП в Хмельницькій області розкрили вбивство хмельничанина, обгоріле тіло якого знайшли ще 25 листопада цього року на узбіччі дороги в одному з мікрорайонів обласного центру.
Встановити особу правоохоронцям не вдавалося, оскільки обличчя було спотворене вогнем. Тільки після того, як фоторобот потерпілого розмістили в ЗМІ та в соцмережах, з’ясувалось, що загиблим є 46-річний хмельничанин. Правоохоронці встановили коло його знайомих та причетних до скоєння злочину. Ними виявились приятилі, з якими чоловік у день загибелі чаркував на території гаражного масиву неподалік свого будинку. Під час застілля між потерпілим та його 56-річним знайомим виник конфлікт, який переріс у бійку. Старший чоловік, який уже мав проблеми з законом за вчинення майнових злочинів та проти життя і здоров’я особи, почав гамселити потерпілого руками й ногами, доки той не втратив свідомість та скотився в оглядову яму. Не приходячи до тями, чоловік помер. Діставши тіло лебідкою, компанія облила його бензином та підпалила. Після цього вантажним мікроавтобусом вивезла труп з гаража та залишила обабіч дороги.
За даним фактом слідчі слідчого управління ГУ НП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. Головному фігуранту справи, який заподіяв ушкодження, не сумісні з життям, уже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та як запобіжний захід обрали тримання під вартою.
Наразі слідчі встановлюють осіб, які на той час перебували у гаражі і допомагали зловмиснику приховати сліди злочину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *