Офіційно

Хмельницьку райраду очолив Олександр Чорнієвич

9 грудня депутати Хмельницької районної ради таємним голосуванням обрали голову Хмельницької районної ради. Ним став Олександр Чорнієвич від політичної партії “Команда Симчишина”. За нього віддали голоси 58 депутатів з 64 обраних. Шестеро були відсутні.
Новообраний голова має досвід управлінця та досвід роботи у комунальній сфері. За фахом інженер-геодезист, закінчив Львівську політехніку. Працював головним інженером у львівському комунальному підприємстві “Айсберг”, що займається обслуговуванням житлового фонду, виконував обов’язки директора. Пізніше працював у приватній фірмі на залізниці та в іноземному підприємстві, яке займалось ремонтними роботами на трасі Київ-Харків. А з 2016 року очолював департамент архітектури, містобудування та земельних ресурсів Хмельницької міської ради.
Нагадаємо, на 64 крісла у Хмельницькій районній раді претендували депутати дев’яти політичних партій, але мінімальний 5% бар’єр подолали лише шість: “Команда Симчишина” (20 мандатів), “За майбутнє” (11), “За конкретні справи” (9), “Слуга народу” (9), “Батьківщина” (8), “Європейська солідарність” (7).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *