Актуально

Різдвяний ярмарок — торги за правилами

Торги на Різдвяному ярмарку навколо головної новорічної ялинки міста тривають. На прилавках — саме те, чого душа забажає, на що в будні не вистачає часу й уваги: новорічні прикраси, сувеніри, елементи карнавальних костюмів, смаколики та гарячі напої.

Царює серед новорічних прикрас корова — символ 2021 року за східним гороскопом. Такий сувенір-оберіг відбуцає ріжками усі негаразди в новому році. Сподіваємося й коронавірус, через який міський Різдвяний ярмарок цьогоріч зменшився — всього 36 будиночків на відстані один від одного.

“Люди працюють у рукавичках, масках, на кожному торговому місці є антисептики загального користування. Належно облаштували ярмарок і для пожежної безпеки. У потрібних місцях — вогнегасники. Поки порушень не виявлено”, — стверджує організатор Різдвяного ярмарку Андрій Конопко.

Попри карантинні обмеження ярмаркова атмосфера свята — феєрична: переливи головної ялинки, вогники навколо, розкішний годинник під ялинкою, який нагадує, що до свята залишилося зовсім трішки часу… Казка!

У розмаїтті святкового краму можна розгубитися — від виробів ручної роботи до вишуканих фабричних прикрас. Навіть малечі по кишені будуть деякі іграшки. Придбати щось на ярмарку можна з 11.00 до 22.00. Найбільше люду на вихідні.

Не лише естетичні смаки можна задовольнити, проходячи повз торговельні точки. Заманюють смачними ароматами будиночки з їжею. Тут можна скуштувати навіть азіатські страви, як-от смажена локшина з куркою чи морепродуктами.

Планують продовжувати ярмарок до кінця січня, можливо, локдаун внесе свої корективи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *