Соціум

Ялинка милосердя

У програмі Різдвяного хмельницького ярмарку — “Книга Добра” для маленьких пацієнтів міської дитячої лікарні.

Різдвяний ярмарок біля центральної міської ялинки на вулиці Проскурівській збирає не лише охочих провести час у відчутті свята, а й тих, хто бажає стати учасниками благодійних різдвяних акцій. Одна з таких — акція “Книга Добра” для маленьких пацієнтів міської лікарні для формування там бібліотеки. Кожен може долучитися та подарувати книги для лікарняної книгозбірні. Вся подарована література буде у вільному доступі для дітей та їхніх батьків, дасть можливість маленьким пацієнтам отримувати позитивні емоції під час перебування у медичному закладі.

Активісти благодійної акції запропонували всім учасникам писати також слова підтримки та побажання якнайшвидшого одужання, обираючи книгу для маленьких читачів. І нагадують, що для проведення обов’язкової дезіфнфекції книг бажано приносити їх у твердій палітурці.

Люди вже почали приносити книги до кінотеатру ім. Т.Шевченка, а центральне місце збору — стіл біля ялинки, на якому щодень ширшає імпровізована книжкова полиця щодня ширшає. Організатори Рідзвяного ярмарку після завершення акції передадуть зібрані подарунки адміністрації лікарні.

Тетяна РУСАНІВСЬКА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *