Місто і влада

Ще більше спорту!

Футбольним полем (60х30 метрів) школярі користуються ще з минулого року. А цьогоріч з’явилися майданчики для баскетболу та волейболу, прокладено бігові доріжки. Більше того, встановлено трибуну для глядачів.
Гімназисти пишаються, що саме біля їхнього навчального закладу почав діяти такий комплекс. І надзвичайно раді можливості займатися тут різними видами спорту. Тим більше, що переважна частина учнів гімназії справді обрала спорт як спосіб життя.
Тепер на новому спортивному комплексі в будь-який час може вдосконалювати фізичну форму кожен охочий: учень гімназії чи мешканець найближчої багатоповерхівки. На спорудження сучасного комплексу з потужним зовнішнім освітленням з міського бюджету витрачено 6,7 мільйона гривень.
Міський голова Олександр Симчишин на відкритті спортивного комплексу сказав: “Це ще один із видів нашої спортивної інфраструктури. Паралельно з будівництвом багатофункціональних спортивних майданчиків, футбольних полів один спортивний комплекс збудовано на території стадіону “Локомотив”. Це велике футбольне поле з трав’яним покриттям і два спортивні майданчики для волейболу, гандболу і великого тенісу. Це НВК №6, де споруджено футбольне поле за типом Юніор розміром 60х30 метрів, окремо баскетбольні та волейбольні майданчики, бігові доріжки, зовнішнє освітлення.
Це — спорткомплекс у ЗОШ №25, який презентували минулого тижня, де передбачено поле для міні-футболу, окремо для волейболу, баскетболу, гандболу і вуличні тренажери.
І ось четвертий спорткомплекс — це гімназія №2”.
Минулого тижня відкрили ще один спортивний майданчик — уже 31-й — у СЗОШ №1. З його відкриттям нареш-ті збулися мрії шкільних спортсменів, які неодноразово перемагали в міських спортивних змаганнях, а тренуватися не мали де. Та й уроки фізкультури зазвичай у школі проводилися лише в спортзалі і за сприятливої погоди — у парку імені М.Чекмана, який розташований поруч.
Спорудити тут спортивний майданчик виявилося не так просто, адже саме біля школи під землею проходять міські тепломережі та мережі водопостачання. Тому шукали можливість перенести їх. І хоч завдання технологічно було надто складним, з ним успішно впоралися. Учні СЗОШ №1 теж відтепер мають багатофункціональний майданчик. Залишається лише займатися спортом і зміцнювати своє здоров’я.
Тож уперед, до перемог!

Тетяна Кравцова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *