Новини

Шкільний портфелик

Напередодні нового навчального року 250 першокласникам з багатодітних родин, де виховується четверо й більше дітей, міська влада допомогла спорядити шкільний портфель.

Цьогоріч на придбання канцелярського приладдя для майбутніх школярів з міського бюджету виділили 98 тисяч гривень. Пластилін, кольоровий папір, олівці, ручки, фломастери, зошити, альбоми для малювання зібрані в яскраві та зручні папки-портфелі.
Одним із напрямків діяльності міського управління праці та соціального захисту населення є робота з багатодітними родинами міста.
Станом на 1 серпня 2020 року на обліку в управлінні праці та соціального захисту населення міської ради перебуває 1459 багатодітних сімей, з них у 1238 родинах виховуються троє дітей, а в 221 сім’ї — четверо і більше. Загалом у родинах мешкають 5838 дітей.
Багатодітні сім’ї внесені до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги. Щороку з міського бюджету виділяються кошти на проїзні документи батькам з багатодітних сімей та жінкам, яким присвоєно почесне звання України “Мати-героїня”.
У місті проживають 112 багатодітних хмельничанок, які отримали почесне звання України “Мати-героїня”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *