Місто і влада

Партія “Команда Симчишина”: “Ми зробили успішне місто — зробимо успішною й Україну”

30 серпня у Хмельницькому відбувся всеукраїнський з’їзд політичної партії “Команда Симчишина”. Делегати з’їзду, а це представники з усіх регіонів України, прийняли рішення йти на місцеві вибори 2020 року. За декілька тижнів політична партія “Команда Симчишина” висуне своїх кандидатів у депутати Хмельницької міськради, Хмельницької районної ради, та кандидатів до Хмельницької обласної ради. Перемога у виборах для партії — не самоціль. Перемога необхідна, щоб продовжувати позитивні зміни в місті, області й Україні.

П’ять років тому, десь приблизно в цю пору Хмельницький так само стояв на порозі вибору. Тоді, обираючи мера, містяни віддали перевагу молодому, але вже досвідченому на той час політику та управлінцю, лідеру за характером, людині з передовими поглядами та високими амбіціями — Олександру Симчишину. Очевидно, тоді вирішальну роль у цьому виборі відіграла його відмінність від інших кандидатів: він не писав гучних програм, не вправлявся в красномовності і не обіцяв — він просив дати шанс, щоб змінити місто, і зробив це!
За п’ять років міський голова Олександр Симчишин вивів досі маловідомий Хмельницький у топ найкомфортніших та найперспективніших обласних центрів країни, обігнавши міста-мільйонники і навіть європейські муніципалітети. Зумів кардинально змінити уявлення українців про владу міста й можливості громади, увійшовши в трійку найвідповідальніших мерів України та мерів-новаторів. Олександр Симчишин показав, як навіть під час економічної кризи можна реально змінювати місто, будуючи школи, дитячі садки, дороги, двори та прибудинкові території, спортивні та дитячі майданчики, зони для відпочинку, парки, сквери, велодоріжки, як можна змінювати освіту, медицину — все те, чого не робили його попередники.
Саме тому сьогодні Олександру Симчишину довіряють майже 90 відсотків хмельничан —такі результати соціологічного дослідження групи “Рейтинг”. Саме тому, щоб продовжувати розпочаті у 2015 році зміни команда мера, яка протягом останніх п’яти років працювала як єдиний механізм, і Хмельницький став сучасним, інноваційним, комфортним, об’єдналась у політичну партію “Команда Симчишина”.
Зроблено багато, але в планах не менше конкретної роботи. Перш за все, слід завершити розпочаті масштабні проєкти, зокрема будівництво сміттєпереробного комплексу, індустріального парку, Палацу спорту та летовища. Ці потужні об’єкти необхідні місту і хмельничанам, бо дадуть нові робочі місця і зміцнять економіку міста й області.
“З самого початку ми зосереджувались на тому, що “Команда Симчишина”, займатиметься винятково змінами в Хмельницькому. Але, не отримуючи жодного фінансового ресурсу на місто, ми прийняли рішення про те, що “Команда Симчишина” має йти і в Хмельницьку районну раду, тому що Хмельницький буде частиною району. “Команда Симчишина” має йти і в обласну раду, причому ставимо завдання, щоб це була одна з найбільших, а, можливо, найбільша фракція, щоб боротись за керівні посади в Хмельницькій облраді”, — прокоментував журналістам позицію політичної партії міський голова Олександр Симчишин.
За його словами, це потрібно, перш за все, для того, щоб захищати інтереси міста й отримувати справедливий розподіл бюджету як для самих хмельничан, так і для мешканців області.
“Маючи успішний досвід змін у Хмельницькому, маємо показати, що ці зміни можемо робити в усій Хмельницькій області. Цілком можливо, що в майбутньому ми ці зміни перенесемо в межах всієї України. Так, як ми робимо п’ять років зміни в Хмельницькому, так само будемо робити найближчі п’ять років зміни в області, в районі і, можливо, в усій Україні”, — підкреслив міський голова.
До політичної партії “Команда Симчишина” увійшли діючі депутати міської ради, громадські активісти, волонтери, учасники російсько-української війни — люди молодого і старшого віку, різні за фахом, але амбітні, яких об’єднує спільна мета — змінювати Хмельниччину не на словах.
І якщо інші політичні партії йдуть на вибори, роздаючи лише обіцянки і говорять про зміни в майбутньому часі, то партія “Команда Симчишина” — єдина політична сила, яка вже показала реальний результат своєї роботи, має реальні здобутки, реальні плани і чітку стратегію, щоб ці плани здійснити.
А хто не підвів один раз, тим вірять, за тими йдуть. Тим більше, що партія “Команда Симчишина” носить ім’я мера, який є лідером в Україні, і його слова ніколи не розходяться з ділом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *