COVID-19

Коронавірус: захворіла ціла родина з Шепетівки

Станом на 7 квітня  на Хмельниччині зафіксовано 14 випадків захворювання на COVID-19. Четверо з низ- родина із Шепетівки: 74-річний батько, його донька з чоловіком та восьмирічний онук. В даний час батько  з зятем перебувають у  Хмельницькій інфекційній лікарні. Про це повідомила під час онлайн-брифінгу головна лікарка закладу Оксана Піддубна.

«Маємо двоє хворих із Шепетівки , у яких підтверджений діагноз COVID-19. Це чоловік і його тесть, якому 74 роки. Чоловік має стан середньої ступені важкості, а тесть достатньо важкий і перебуває під наглядом реаніматологів. Крім того, що у нього підтверджений COVID-19 і пневмонія, він у 2012 році переніс інсульт: не рухається і не говорить», – сказала  Оксана Піддубна.

Водночас Оксана Піддубна зазначила, що діагноз COVID-19 вже підтвердився і  в доньки  74-річного хворого та її ще одного сина. За словами головної лікарки,  ці хворі лікуються амбулаторно і медики з Шепетівки не зверталися  щодо  транспортування їх до Хмельницької інфекційної лікарні..

Наразі  серед 14 хворих,  в яких підтвердився діагноз  COVID-19,  семеро  хмельничан. Стільки ж людей з районів області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *