Кримінал

Тіло п’ятирічної дівчинки знайшли на дні озера

Маленька Світланка змалечку була обділена ласкою й турботою. Батька в неї не було, а мама не надто переймалася проблемами доньки. Тож майже завжди дитина гуляла на вулиці сама і поверталась додому або коли хотіла їсти, або кликала мама. Того дня Світланці, скоріш за все, нічим було себе зайняти в дворі і вона поцюпала до озера неподалік будинку.
Що сталося далі — можна лише здогадуватися, бо з того часу її ніхто не бачив. Мама почала бити на сполох лише надвечір. Спочатку шукала дитину сама, потім допомагали сусіди, а коли всі зрозуміли, що самі не впораються, зателефонували до поліції. Пошуки тривали всю ніч. Правоохоронці прочісували навколишні лісосмуги, опитували місцевих мешканців, але все марно. Поліцейські, та й люди, припускали, що дівчинка, дійшовши до озера, хотіла поковзатись на річці, ще вкритій тоненьким льодом, і провалилась. Вранці наступного дня водолази ДСНС перевірили водойму і на дні озера знайшли тіло дитини.
Правоохоронці з’ясували, що матір дитини раніше притягували до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. Наразі всі обставини, що призвели до трагедії, встановлюються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *