Сьогодення

“Університет третього віку” знову оголосив набір слухачів

З 2017 року, з часу свого відкриття, цей соціальний заклад має 850 сертифікованих випускників, які навчалися на 17 факультетах. Упродовж 2018-2019 років у 54 групах нараховується 1326 слухачів різних курсів та спеціальностей. На організацію навчального процесу кошти виділяють з міського бюджету — цьогоріч більше 410 тисяч гривень.
Основна мета “Університету третього віку” — дати можливість пенсіонерам розвиватися, підтримувати свої фізичні, психологічні та соціальні здібності, а також знайти друзів, аби спілкуватися з ними і мати повноцінне життя. Рекомендована тривалість курсу — 72 навчальні години, що передбачає навчання протягом 1 години 40 хв. (два заняття по 40 хвилин з перервою 20 хвилин), кожного тижня у визначені дні. Якщо слухачі закінчили базовий курс, вони можуть об’єднуватися в групи (факультети) за інтересами та продовжувати навчання. Набір слухачів на 2019-2020 навчальний рік оголошено за напрямками: агроландшафт, англійська мова, готуємо разом (новинка), історія України, крій, пошиття та ремонт одягу, малювання, мистецтво дизайну, німецька, польська та українська мови, правознавство, прикладне мистецтво, психологія, фолькльор, хореографія, хоровий спів, основи володіння оргтехнікою, основи збереження здоров’я, основи християнської етики (новинка).
Для вступу необхідно подати в міський територіальний центр соціального обслуговування за адресою: вул. Перемоги, 7 такі документи: заява на ім’я директора терцентру, копії паспорта і пенсійного посвідчення. Після вивчення базової програми відповідного курсу слухачі отримають сертифікати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *