Спорт

У місті стартував велосезон

Традиційно 20 квітня у місті відкрився новий велосезон. Декілька сотень велосипедистів, серед яких дорослі та діти, відзначили його восьмикілометровим велозаїздом. Стартував він у парку ім. М.Чекмана.

Центральними вулицями міста велосипедисти проїхалися аж до дендропарку. У кінцевій точці любителів двоколісного транспорту чекав сюрприз — пікнік у колі однодумців.
“Добре, що у нашому місті є неформальна велоспільнота, з любителями велосипедів легко можна сконтактуватися у соціальних мережах і поспілкуватися на цікаві теми. Наприклад, спілкуємося про безпеку велосипедиста на дорогах міста. У нас проходить чимало заходів, пов’язаних з велоспортом, ініційованих владою міста. Сподіваємося на них і цьогоріч”, — каже велолюбитель Андрій Шпак.
До речі, незабаром у Хмельницькому з’явиться ще одна велодоріжка, яка з’єднуватиме вулиці Кам’янецьку і Трудову.
За словами начальника міського управління житлово-комунального господарства Василя Новачка, за два роки в місті побудували чотири велодоріжки. Три з них з’єднують проспект Миру з вулицями Зарічанською, Свободи та Старокостянтинівським шосе. Минулого року завершили будівництво велодоріжки у парку ім. М.Чекмана, яка з’єднує мікрорайон Гречани з центром міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *