Спорт

“Фітнес сіті” — новий проект заради здоров’я і краси

В Хмельницькому стартує новий проект заради здоров’я і краси містян — масова руханка або фітнес для всіх. Ініціатором “Фітнес сіті” виступило управління молоді та спорту міської ради. Мета — залучити якомога більше хмельничан до занять фізкультурою. Саме тому вікових обмежень не буде.

Стартує проект 4 травня о 10.00 на стадіоні “Поділля” і триватиме щосуботи впродовж усього літа. Уроки краси та здоров’я викладатимуть тренери практично з усіх видів фітнесу.
“Тренування проводитимуться безкоштовно, тому всі охочі оздоровитися можуть приходити на стадіон і отримувати заряд бадьорості та позитивні емоції. Це буде шейпінг, пілатес, аеробіка, кросвіт, зумба, щоб кожна людина без зусиль могла знайти для себе напрямок до душі”, — розповіла заступник начальника управління молоді та спорту з питань фізичної культури Наталя Томусяк. За її словами, це буде свого роду презентація не лише конкретного виду спорту, а й тренера. Вже 4 квітня відбудеться жеребкування серед тренерів-інструкторів, тоді й сформують графік тренувань. Після останнього заняття шляхом голосування, яке відбуватиметься на сайті міськради, хмельничани обиратимуть найкращого тренера. Його ім’я оголосять на стадіоні “Поділля” в День міста.
“Ми обдзвонили і зібрали координати всіх фітнес-центрів міста. Маємо вже достатню кількість тренерів. 4 квітня відбудеться жеребкування та обговорення з ними особливостей реалізації проекту в приміщенні міськради. Хто не встиг доєднатись, може приходити й реєструватись”, — каже Наталя Томусяк.
Ну, а учасниками суботніх тренувань можуть бути усі охочі мешканці міста. Немає ніяких вікових обмежень, головне — гарний настрій і бажання.
Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *