Соціум

Кращі спортсмени лютого

Днями відзначили лауреатів спортивного лютого Хмельниччини за версією відділення Національного олімпійського комітету України в області. Ними стали майстри спорту з кульової стрільби Денис Баблюк і Крістіна Гілевич.

Днями відзначили лауреатів спортивного лютого Хмельниччини за версією відділення Національного олімпійського комітету України в області.

 

Кращими спортсменами місяця за здобутки на чемпіонаті Європи з кульової стрільби стали учні НВО №5, майстри спорту з кульової стрільби Денис Баблюк, 2001 р.н., котрий представляє обласну ДЮСШ і здобув три золоті нагороди та посів п’яте місце серед дорослих, і Крістіна Гілевич, 2002 р.н. — з ДЮСШ “Колос”, у доробку якої індивідуальна бронза та два срібла в команді. Нагороду отримав і їхній тренер Петро Бардецький.

Кубки, призи, олімпійську атрибутику спортсменам вручив на місці постійного тренування — у стрілецькому тирі НВК №10 перший заступник голови відділення НОК України в області Віктор Флентін, який також побажав юним стрілкам успішних виступів на міжнародних аренах.

Наш кор.

На фото: Крістіна та Денис із тренером Петром Бардецьким

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *