Соціум

Як “1+1” Хмельницький інспектував

До чого тільки не вдаються наші колеги-журналісти, аби підсилити свої  рейтинги! Он і відома телеведуча каналу “1+1” Ольга Фреймут з новим проектом “Інспектор Фреймут. Міста” у свій спосіб днями проінспектувала Хмельницький.

До чого тільки не вдаються наші колеги-журналісти, аби підсилити свої  рейтинги! Он і відома телеведуча каналу “1+1” Ольга Фреймут з новим проектом “Інспектор Фреймут. Міста” у свій спосіб днями проінспектувала Хмельницький.

Як повідомила сама ведуча під час  підбиття підсумків цієї телеакції у суботу на майдані Незалежності, де попри негоду таки зібралося немало цікавих, аби почути цю інформацію, детальніше про перебіг інспекції можна подивитися 1 листопада на телеканалі “1+1”. А цього дня вона вручила відзнаку телеканалу “Гордість міста” міському голові Олександру Симчишину, якого таємні агенти цієї програми, як виявилося, моніторили задовго до публічної появи телеведучої в обласному центрі. Сама ж Ольга напросилася до нього в гості додому і в підсумку визнала, що в його особі місто має чесного і порядного керівника, який живе дуже скромно, чим, зрештою, вона не дуже здивувала хмельничан, адже беззаперечна підтримка Олександра  Симчишина на виборах — найкраще тому підтвердження.
Потішила інформація з вуст телеведучої про результати роботи її агентів у міській поліклініці №1 та музичній школі №1, колективам яких також дісталися слова похвали.
А от чого програма завітала на структурний підрозділ ПАТ “Проскурів” — дочірнє підприємство “Проскурів м’ясо”, мабуть, залишиться секретом організаторів цієї програми. Щоправда, саме там у них стався конфлікт, у результаті якого Ольга Фреймут присудила цьому підприємству відзнаку “Ганьба міста”. Інформація, яка прозвучала з обох боків інциденту, здається, має шанси одержати кінцеву оцінку в суді…
Та попри це журналісти телеканалу визнали наше місто безпечним для проживання, адже для перевірки законослухняності жителів залишили на людному місці велосипед без нагляду, ніби провокуючи потенційних злодіїв. Ніхто його не вкрав! А ще телепрограма передала через міського голову подарунок хмельничанам від компанії ЖК “Щасливий” у вигляді ошатних лавочок…
Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *