Соціум

Школярі знайомляться з роботою міської ради

Екскурсії у приміщення Хмельницької міського ради, ознайомлення з її роботою, гостини до міського голови стали останнім часом уже традиційними для юних школярів. Переважно у міську раду запрошують п’ятикласників місцевих шкіл. Минулої п’ятниці такими щасливчиками стали учні двох п’ятих класів школи №25 імені Івана Огієнка разом зі своїми класними керівниками.

 

Екскурсії у приміщення Хмельницької міського ради, ознайомлення з її роботою, гостини до міського голови стали останнім часом уже традиційними для юних школярів. Переважно у міську раду запрошують п’ятикласників місцевих шкіл. Минулої п’ятниці такими щасливчиками стали учні двох п’ятих класів школи №25 імені Івана Огієнка разом зі своїми класними керівниками. Зустріла їх у міські раді і провела цікаву екскурсію керуючий справами виконавчого комітету Юлія Сабій.

 

Діти побували у сесійній залі, посиділи на місцях депутатів, а також у кріслі міського голови, дізналися про роботу ради, виконавчого комітету, а також про те, як ухвалюються важливі для міста рішення. Потім завітали у кабінет секретаря міської ради Михайла Кривака. П’ятикласники з цікавістю розглядали кабінет, із задоволенням посиділи та сфотографувалися в його кріслі.
Продовженням екскурсії стало ознайомлення школярів з історією міста і будівлі міської ради. Із захопленням діти слухали розповіді працівниці музею історії міста Хмельницького про колишніх міських голів обласного центру, людей, які своєю працею і талантом керівників примножували славу рідного міста, сприяли його розвитку. 
На згадку про подію кожен отримав сувенірну продукцію з символікою міста.
Наступними гостями міської ради стануть учні ЗОШ №22 імені Олега Ольжича, яких шляхом жеребкування визначили сьогоднішні екскурсанти.
Вл. інф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *