Соціум

Відчинилися нові двері у країну щасливого дитинства

Урочистими сурмами оркестру прикордонників розпочалося довгоочікуване свято в ДНЗ №36, де відчинилися двері третього корпусу для чотирьох нових груп. Для садочка це чергова сторінка відновленого життя. Одразу 120 маленьких хмельничан отримали можливість виховуватись у сучасних приміщеннях.

 

Урочистими сурмами оркестру прикордонників розпочалося довгоочікуване свято в ДНЗ №36, де відчинилися двері третього корпусу для чотирьох нових груп. Для садочка це чергова сторінка відновленого життя. Одразу 120 маленьких хмельничан отримали можливість виховуватись у реконструйованих, добре обладнаних сучасних приміщеннях. Разом з ними та їхніми батьками раділи вихователі майбутніх громадян України, ветерани-працівники, почесні гості. З новосіллям їх вітали яскравим парадом маленькі “старожили” з діючих груп, а набір молодих вихователів продемонстрував свої творчі здібності з піснею “Сонце нам сяє, сонце нас єднає! Україно — будьмо!”

 

Учасників свята привітав міський голова Олександр Симчишин: “Коли дивишся на цих діточок, батьків та вихователів, впевнюєшся, що все у нас буде добре. Нині ми пожинаємо конкретні плоди своїх обіцянок: у реконструкції старих та будівництві нових дитсадків у різних мікрорайонах міста. Невдовзі всі хмельницькі діти зможуть без черги у них виховуватися!”
Символом оновленого ДНЗ №36 став голуб, отож паперові, іграшкові голуби маленькі вихованці вручили на пам’ять почесним гостям. З ними і відчинилися нові двері у казкову країну щасливого дитинства…
Володимир РАЗУВАЄВ
Фото Миколи ШАФІНСЬКОГО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *